Thuis

Pier 91 International Corporation

Bedrijfsprofiel

Klant:China Pier 91 International Corporation Bedrijfsprofiel 0

Pijler 91 werd Internationaal Bedrijf opgericht in 1991 als handelsmaatschappij in Taipeh, Taiwan.
En in erkenning van de vraag naar betere oplossing voor ons houten meubilair en het aanbieden van beste prijs aan onze klanten,
Wij vestigden onze eigen fabriek in Dongguan, China in jaar van 1999 en in 2007 voegden wij een andere fabriek in Shenzhen samen.
Na 27 jaar van de regelmatige groei en het constante ontwerpen van nieuwe producten,
Pijler 91 behandelt nu een brede categorie van producten, die houseware, meubilair, huis het leveren en openluchtproducten omvat. De hoop zal u uw virtuele reis op deze plaats vruchtbaar vinden en wij stemmen in met uw het bezoeken in onze toonzaal in ShenZhen, China.

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Bedrijfsfilosofie:
De pijler 91 reeks aan „integriteit en pragmatisch, oprecht aan“ Xiuyuan-connotatie, bevestigt de precisie, strenge internationale kwaliteitsnormen, om consumenten van formele producten, de juiste smaak en de eerlijke prijs te voorzien, zodat de consumenten het eenvoudig en smaakleven kunnen hebben.
Pijler 91 Internationaal Corp., dat in Taipeh, Taiwan in 1991 wordt gevestigd, wordt gewijd aan het ontwerp, de vervaardiging en de verkoop van meubilair en huishoudengoederen. Het wordt uitgevoerd naar Europa, Amerika, Japan en Australië. Producten die met stevig hout, plaatmeubilair, het systeem van de metaaldraad, goederen, ceramisch plastiek, stoffenproducten worden behandeld, etc. de investering en de bouw van 1999 in Dongguan, en achter elkaar met de de industrieelite aan strategische allianties, de totstandbrenging van Shenzhen-Stadspijler 91 vastgestelde Handelsmaatschappij. Is het fabrieksgebied van meer dan 50.000 vierkante meters, het personeel van 1.000 mensen, en in Oktober 2013 de verwezenlijking van „Pijler 91“ merk, „verzamel Smaak en de Manier, Elegante gastvrijheids“ concept, perfectioneert zorgvuldig elk detail, zodat elke klanten meer dan enkel mooie, comfortabele en gezonde huisproducten, maar ook een „eenvoudige, elegante, gepersonaliseerde“ ervaring van het huisleven voelen.

Pier 91 International Corporation
Pier 91 International Corporation
Pier 91 International Corporation
Pier 91 International Corporation
Pier 91 International Corporation
Pier 91 International Corporation
Pier 91 International Corporation
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : pijler 91

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 5 Million-10 Million

Opgericht Jaar : 1991

Export pct : 90% - 100%

Products: Houseware, furniture, home furnishing and outdoor products,office furniture,kids' furniture etc

Delivery Term: 45 days

Payment Term: T/T,L/C,Western Union

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Pier 91 International Corporation Certificaten China Pier 91 International Corporation Certificaten China Pier 91 International Corporation Certificaten China Pier 91 International Corporation Certificaten